Stäng

HUDDINGE PLUS STÄNGS NER 31 DECEMBER 2018

Eftersom medlemsklubben Huddinge PLUS inte nått upp till våra förväntningar kommer den stängas ner den 31 december 2018. Det är flera faktorer som påverkat beslutet men framför allt är det rekryteringen av nya medlemmar som inte varit tillräcklig. Till och med den 31 december 2018 fungerar dock Huddinge PLUS som vanligt och du kan lösa in dina belöningar ända fram till årsskiftet.

/Huddinge Centrum

Bli belönad när du handlar i Huddinge Centrum

Vad är Huddinge PLUS?
Huddinge PLUS är kundklubben för dig som bor i Huddinge med omnejd. Du som lite då och då, kanske ofta, handlar i någon av våra 70 butiker eller avnjuter lunch, middag eller bara en kaffe på något av våra caféer eller restauranger. Vi gillar dig och vill gärna belöna dig. För att kunna belöna dig har vi skapat Huddinge PLUS-appen. Tänk dig appen som ett digitalt klippkort. 

Varför ska jag ha Huddinge PLUS-appen?
Appen hjälper dig att få koll på läget när du handlar i Huddinge Centrum. Huddinge PLUS-appen sammanställer alla aktuella erbjudanden och kampanjer som gäller just nu i butiker och restauranger, så att du får en bra överblick. Appen fungerar som ett digitalt klippkort. När du gjort X antal köp i en butik eller restaurang blir du belönad. 

Kostar det något att bli medlem? 
Det är gratis att bli medlem och så snart du laddat ner appen och fyllt i dina uppgifter kan du börja använda den.

Var laddar jag ner Huddinge PLUS-appen?


 

Vem kan bli medlem i Huddinge PLUS?
Alla som har en smartphone.

Om jag redan är medlem i Huddinge PLUS, hur gör jag då?
Du som redan är medlem laddar bara ner appen, skapar ett nytt konto, aktiverar ditt konto (sker via sms) och börjar använda den.

Hur gör jag i butiken?
Varje gång du betalar scannar du QR-koden (blippar) vid kassan. Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon. Appen sköter detta och du behöver inte ha någon separat QR-kodläsare.

Hur blir jag belönad?
Butikerna bestämmer själva när du som handlar i deras butik ska få en belöning. Huddinge Centrum vill också belöna dig som kund. Mer information om detta hittar du i appen.

Om det inte fungerar när jag blippar, vad gör jag då?
Kolla så att Bluetooth är aktiverat och att platstjänster är tillåtna. Prova igen. Om du har en lite äldre modell av telefon kan det ibland hjälpa att slå av och på Bluetooth igen.

LADDA NER APPEN

Behöver du hjälp att
ladda ner appen?

Ladda ner appen-guide

 

SCANNA/BLIPPA

Scanna/blippa

Scanna QR-koden (blippa) vid
kassan varje gång du handlar.
Se till att Bluetooth är aktiverat
på din telefon.

BELÖNING

Belöning
Huddinge Centrum och butikerna belönar dig när du gjort X antal köp i din favorit-butik/restaurang/café. 
Mer info i appen.

ERBJUDANDEN

Erbjudanden
Huddinge PLUS-appen samlar aktuella erbjudanden och kampanjer för att du ska få bra överblick när du handlar och äter i Huddinge Centrum.