Stäng

JUL I HUDDINGE CENTRUM

Julen kommer närmare och närmare och visst är det lätt att blunda och drömma sig framåt till ett centrum fyllt med ljus, dofter och smaker. Julkänsla som den ska vara med brända mandlar, delikatesser, hantverk och mycket mer. 

Planering pågår för 2018 och vi uppdaterar med mer info allt eftersom.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

JUL 2017

Pop-up butik

I år provar vi lite nya grepp istället för den traditionella julmarknaden. Den 1 december öppnar Mitt söta skafferi med vänner, en pop-up butik på Sjödalstorget 5. Där hittar du ett brett sortiment av bakprylar, baktillbehör, karamellfärger, förpackningsmaterial, marsipangrisar och annan god presentförpackad konfekt. I butiken finns även andra hantverkares produkter till försäljning, t ex stickat och tovade hattar från Alvines vävateljé, Åsa Klockars keramik och sylt från syltmakare Anna Ranebo/Nora gård. 

Lions lotteri och senapsförsäljning

Du som längtar efter Lions omtyckta senap kan köpa denna i gången till Hemköp under två helger innan jul. Lions kör också sitt årliga lotteri.

8-9 dec kl.11-17
15-16 dec kl. 11-17

Julkör och julduo

Julkör framträder med klassiska Christmas Carrol-sånger varje helg, 4 ggr/dag på 4 olika platser i centrum.

 9 dec  kl 12-15.30
16 dec  kl 12-15.30

Luciatåg

13 dec kl.18.00

Luciafirandet den 13 december är en trevlig tradition som förknippas med årets mörkaste dag, lussekatter och självklart vitklädda Lucia med sin krans av levande ljus. Elever från Huddinge Kulturskola samlas och sjunger och hjälper dig komma i stämning.

Torghandel

Från och med den 16 december fram till nyårsafton finns också tre försäljare av godis, ullkläder, kött, fisk, honung och brända mandlar på stora Sjödalstorget.

Gratis paketinslagning med glögg

Låt proffsen slå in dina julklappar du köpt i Huddinge Centrums butiker. Ta med julklappen till vår paketinslagning på Forelltorget så ordnar vi det. Vi bjuder på en mugg med varm glögg och pepparkaka medan du väntar.

16-17 dec  kl 11-16
18-22 dec  kl 11-19
23 dec       kl 11-16


Tomtefoto på Sjödalsscenen

Huddinge Centrum får besök av tomten även i år. Tomten och hans Nissa tar emot alla barn vid sin tron på Sjödalsscenen och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. Tomten lovar också att mingla runt i centrum och hälsa på alla barnen.

16 dec kl 12-16

Trevlig helg!