Stäng

Huddinge Cykeldag

Kom till Huddinge Centrum och låt proffsen från Moréns Cykel vårfixa din cykel så att den är i topptrim inför sommaren. Moréns hjälper dig smörja kedjan, kollar och byter ventiler, bromsar, skruvar och justerar. Behöver din cykel mer jobb får du rekommendationer från Moréns hur du gör på bästa sätt och vart du kan vända dig.

Byt din cykel mot en annan
På markerad yta har du möjlighet att hitta någon att byta din cykel med. Är ditt barns cykel för liten? Ta med den och hitta någon som har en större modell du kan byta med.
Ta med din cykel, lämna in den i vår station så får du en kupong per cykel. Välj en ny cykel du gillar av de som lämnats in och byt mot din kupong. Lätt som en plätt!

BMX-show kl 13 och kl 15
Mycket fart och trix med Andreas 'Andy' Lindqvist, dubbel världsmästare i BMX och fyrfaldig Guinness rekordhållare. Känd från Duellen, Lilla Sportspegeln, Sommarlovsmorgon, Talang och Upp till bevis. Kommer bli supercoolt, missa inte detta!

Prova-på-en-Aliencykel, trafiklek för barn
På torget kommer du att kunna prata cyklar, prova cyklar och få nya idéer. Det blir BMX-show med fart och trix. Du kommer kunna testcykla en felstyrd 'aliencykel' där du verkligen utmanas att använda båda hjärnhalvorna. Superkul!

För de minsta finns en trafikcykelbana. En rolig trafiklek där barnen får testa att cykla som i trafiken. Det blir bana med skyltar, övergångsställen, precis som i den riktiga trafiken. Alla barn får diplom!

Välkommen!

Var: Sjödalstorget, Huddinge Centrum
När: 4 maj kl.12-16