Stäng

itrim

DRÖM STORT. VI TAR DIG I MÅL.

En god hälsa är något som toppar många svenskars önskelista. Drömmen om ett lättare och friskare liv verkar vara något som förenar majoriteten av oss. Möjligheten att kunna göra det vi vill och uppfylla våra drömmar gör att vi mer än någonsin söker efter en bra metod som hjälper oss hela vägen i mål.

ITRIM TAR DIG I MÅL.
9 av 10 Itrim-medlemmar tycker att det är enkelt att nå sina mål med Itrim. Vårt fokus är att du ska nå dina mål genom nya vanor vad gäller mat och träning, med hållbara resultat i form av bättre hälsa. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du verktygen och det personliga stödet som just du behöver för att snabbt få resultat. Som håller i längden!

8 AV 10 ITRIM-MEDLEMMAR UNDERSTRYKER SPECIFIKT ATT ITRIM ÄR ANPASSAT EFTER DERAS INDIVIDUELLA BEHOV OCH FÖRUTSÄTTNINGAR

Skräddarsytt program. Bara för dig. Det finns inte en enda mirakelmetod som passar alla. Alla är vi olika, därför får du som medlem en personligt anpassad plan med dina förutsättningar och mål som grund. Läs mer om vårt programutbud.

Oavsett vad dina utmaningar är, så jobbar vi tillsammans för att du ska nå dina mål. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål.
Läs mer om träningen på Itrim.

BÖRJA REDAN IDAG
Vi berättar mer än gärna vad vi kan göra för dig och bjuder dig på en första hälsocheck (värde 250 kr)! Kontakta oss redan idag, så sätter vi igång! 

Öppettider

Måndag, tisdag & torsdag: 7-20
Onsdag: 6.30-20
Fredag: 7-18
Lördag: 9-14
Söndag: 14-18

Kontakt

ADRESS:

Forellvägen 10
Klicka för karta

TELEFON:

08-774 44 00

HEMSIDA: 

itrim.se

EPOST: 

huddingecentrum@itrim.se

FAcebook:

facebook.com/itrim