Stäng

JUL I HUDDINGE CENTRUM

Julen kommer närmare och närmare och visst är det lätt att blunda och drömma sig framåt till ett centrum fyllt med ljus, dofter och smaker. Julkänsla som den ska vara med brända mandlar, delikatesser, hantverk och mycket mer. 

-------------------------------------------------------------------------------------

JUL 2019

Träffa Tomten

7 dec kl. 13-16, Sjödalstorgets scen

Huddinge Centrum får besök av tomten även i år. Tomten tar emot alla barn vid sin tron på Sjödalsscenen och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. 200 julklappar delas ut till barnen (1 per barn) så länge klapparna räcker. Under eftermiddagen uppträder också tre körer på Sjödalstorget: Stockholm Star Light, Gaudia damkör och Motettkören.

 

Luciatåg 2019

Luciatåg

Fredag 13 dec kl. 18.00, Sjödalstorgets scen

Luciafirandet den 13 december är en trevlig tradition som förknippas med årets mörkaste dag, lussekatter och självklart vitklädda Lucia med sin krans av levande ljus. Elever från Huddinge Kulturskola samlas och sjunger och hjälper dig komma i stämning.

Julmarknad 13-23 december

Julmarknad

13-23 december, Sjödalstorget

Från och med den 13 december fram till kvällen före julafton finns försäljare av godis, ullkläder, kött, salami, senap, fisk, honung och brända mandlar på stora Sjödalstorget.


Julhälsningar från Huddinge

2, 15, 21 december kl. 12-15

Vårby Ungdomskraft kommer till centrum och sprider härlig julstämning. För mer kärlek och glädje till alla delar de ut pepparkakor, pratar med centrumbesökare och kollar hur alla mår.
Vårby Ungdomskraft är en ideell satsning på lokala ungdomar där kreativitet och skapande står högt på agendan. Engagemang och utrycksfullhet.


Granförsäljning, finfina julbockar och väldoftande julblommor

Sjödalstorget

Förra årets populära julbockar kommer tillbaka i år till många glädje. Du hittar granar och julbockar mitt på torget framför scenen. Självklart finns vår blomsterförsäljare också på plats på torget. 


Vi önskar alla besökare varmt välkomna till Huddinge Centrum!