Några veckor kvar till jul och visst är det lätt att blunda och drömma sig framåt till ett centrum fyllt med ljus, dofter och smaker. Julkänsla som den ska vara med brända mandlar, delikatesser, hantverk och mycket mer. På lördag 3 december drar vi igång julaktiviteterna i Huddinge Centrum!

Julverkstad - pyssel och paketinslagning

Varje lördag fram till jul (dock inte julafton) blir det pysselverkstad för våra små besökare. Här tillverkas juldekorationer och det går också bra att skriva sin önskelista till Tomten. Alla som handlat klappar i någon av våra butiker får hjälp att slå in paketet riktigt vackert. Du behöver visa upp ditt kvitto för den inhandlade julklappen.

Tid & plats

Lördagar kl.10-16
21-23 december kl.12-20
Lokalen vid Sjödalstorget där SurÅdeg tidigare höll till.

Granförsäljning, finfina julbockar och väldoftande julblommor

Plats

Forelltorget - granar och julbockar
Sjödalstorget - blomsterförsäljning

Luciatåg 2019

Luciatåg

Luciafirandet den 13 december är en trevlig tradition som förknippas med årets mörkaste dag, lussekatter och självklart vitklädda Lucia med sin krans av levande ljus. Elever från Huddinge Kulturskola samlas och sjunger och hjälper dig komma i stämning.

Tid & plats

Tisdag 13 dec kl. 18.00, Sjödalstorgets scen

 

Julmarknad

Från och med den 14 december fram till kvällen före julafton finns försäljare av julkonfekt, ullkläder, kött, salami, senap, fisk, honung, keramik och brända mandlar på stora Sjödalstorget.

Tid & plats

14-23 december samma tider som butikerna, Sjödalstorget

 

Julkonsert

Kören Stockholm Starlight bjuder på vackra julmelodier vid två olika tillfällen.

Tid & plats

Lördag 17 december kl. 12.30 och 13.30
Sjödalstorgets scen

 

Träffa Tomten

17 dec kl. 14, Sjödalstorgets scen

Huddinge Centrum får besök av tomten även i år. Tomten tar emot alla barn vid sin tron på Sjödalsscenen och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. 

Vi önskar alla besökare varmt välkomna till Huddinge Centrum!