Stäng

RING FÖR FRI HEMLEVERANS

FRI HEMKÖRNING VECKA 53
Klart att vi hjälper dig även dagarna före nyår. Lite speciell vecka som gör att vi justerar hemkörningsdagarna till måndag, tisdag och onsdag, 28-30 december. I januari återgår vi till onsdag-fredagsleveranser. 

God jul och gott nytt år Huddinge!

 

På grund av myndigheternas nya direktiv att undvika folksamlingar i onödan öppnar vi upp för fri hemkörning igen. Beställ enkelt hem varor från våra Huddinge Centrums butiker kostnadsfritt, hela vägen fram till din dörr. I mån av tid kan vi även leverera mat från restaurangerna, ring gärna och kolla läget med oss.

Ring och beställ mellan kl. 14-16 onsdag – fredag. Varorona körs hem till dig mellan ca kl 16-19 samma dag. Vill du undvika att gå in i butikerna så kan vi hjälpa dig med att istället hämta varorna utomhus vid någon pick-up point. Vi utför köp för max 2 000 kr per kund.

Så här funkar det

 • Ring 0709-31 74 40 eller maila: huddinge@stockholmsmarknader.se och berätta vad du vill att vi ska köpa.
 • Vi handlar åt dig.
 • Du får ett sms med totalbelopp och ett mobilnummer du swishar till, eller via en länk om du vill betala med kort. (Mottagare på Swishkontot är vår samarbetspartner Stockholmsmarknader AB).
  Skicka en skärmdump på din Swishbetalning till 0709-31 74 40.
 • Vi kör hem varorna till dig mellan ca kl 16-19. Produkterna ställs utanför din dörr. Vi meddelar dig att varorna står där och kan ta in dem när du vill. Kvittot ligger i påsen. 

Pick-up points

Du kanske är på väg hem från jobbet och tycker det känns onödigt att gå in i centrum för att handla. Då hjälper vi dig. Beställ och hämta dina varor utomhus vid en pick-up-point. Hämta dina varor antingen vid Forellgaraget eller på Forelltorget mot pendeltåget (utanför Pressbyrån). Kontakta oss för beställning på samma sätt som vid hemleverans och gör upp om avhämtningstid.
Snabbt och smidigt för dig som vill handla lokalt, men undvika att själv gå in i butiker!

Villkor och information

 • Leveransen är kostnadsfri, du betalar bara för dina varor.
 • Vi har inte möjlighet att hantera eventuella återköp eller reklamationer av varor, det gör du direkt med butiken.
 • Vi kan tyvärr inte handla receptbelagda mediciner, alkohol, tobak, livsmedel eller skrymmande varor som inte går in i en bagagelucka.
 • Maxgräns för köp: 2 000 kr/kund.
 • Vi levererar i Huddinges närområde i första hand, men eventuellt kan vi lösa leveranser längre bort också. Du kan alltid ringa och kolla hur möjligheterna är för leverans till ditt område.
 • Besök huddingecentrum.se för att se våra butiker – på deras hemsidor ser ni utbud. Det går självklart också bra att ringa och kolla utbud, priser etc med butiken innan du ringer till oss.
 • Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och använder handsprit eller handskar mellan varje köp och leverans. Vi respekterar social distans och anlitar endast helt symptomfri personal.
 • Vid högre tryck än förväntat förbehåller vi oss rätten att tacka nej till leveranser.