Stäng

Fototävling - Årets sommarbild 2020

Ta en bild med din mobil/kamera och tävla om presentkort till någon av Huddinge Centrums butiker. Varje vecka publicerar Huddinge Centrum veckans tema på Facebook. Du tar en bild i färg/svartvitt som utstrålar sommarkänsla gärna i kombination med någon form av mänsklig närvaro.


Så här fungerar det

Varje vecka presenterar Huddinge Centrum ett tema på Facebook, t ex ”Sommarhäng”. Du skickar din bild till info@huddingecentrum.se med en glad text om varför du tagit bilden. Vi vill gärna att du skickar din bild i bra upplösning/bildkvalitet. På grund av GDPR måste vi säkerställa att bilderna inte innehåller personer som inte godkänt publicering. Vi behöver också ha din tillåtelse att publicera bilden. Skriv under blanketten och skicka till info@huddingecentrum.se samtidigt som du skickar in bilden.

Ladda ner godkännande från fotograf/modell (pdf)

Under veckan publicerar Huddinge Centrum smakprov på inskickade bilder på Facebook och i slutet av varje vecka utser vi veckans vinnare.

 

Vinnare och priser

Vinnaren presenteras på måndagar och får 1 st presentkort á 1 000 kr i valfri Huddinge Centrum-butik. Varje vinnarbild går dessutom vidare till finalveckan då Årets sommarbild utses. Årets sommarbild erhåller presentkort i valfri Huddinge Centrum-butik för 5 000 kr.

Huddinge Centrum kontaktar veckans vinnare som väljer valfri butik där hen vill ha sitt presentkort (en och samma butik för presentkortsbeloppet). Priset överlämnas personligen eller med post enligt överenskommelse med vinnaren.


TEMA VECKA 27:
(29 juni-5 juli)

Grillsommar

 

Så här tävlar du

  • Ta en bild på veckans tema
  • Du som tävlar ska ha fyllt minst 15 år
  • Endast en bild per tävlande/vecka
  • Du kan endast vinna veckopriset 1 gång
  • Skicka din bild till info@huddingecentrum.se (ange namn och kontaktuppgifter). Glöm inte fylla i och skriva under blanketten som godkänner samtycke från eventuella personer på bilden.
  • Håll utkik på Huddinge Centrums Facebooksida under veckan

 

Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

OBS! Tänk på att eventuella personer på bilden måste godkänna att bilden är med i tävlingen. Utan godkännande kan vi inte publicera dina bilder.