Fototävling - Årets sommarbild 2020

Här kommer en hälsning från vinnaren i Huddinge Centrums fototävling!

Katten Kenzo

STEPHANIE OCH KENZO: ÅRETS SOMMARBILD
Hej Huddinge Centrum, Stephanie heter jag, och det här är Kenzo. Han är 9 månader gammal, bengal blandning och min första katt. Kenzo har hjälp mig extremt mycket under dessa svåra corona tider, han känner igen när man är nere och kommer direkt för tröst gos om det är så.

När vi inte lever under en pandemi är jag e-sport fotograf och brukar resa runt världen för att fotografera stora tv-spel turneringar, som många av er kanske har hört talas om. Tro det eller ej, men det finns mer till e-sport foto än att ta bilder på ungdomar som stirrar framför en skärm 😉 Det är lika mycket känslor, skrik, och energi som i sportvärlden. Men tills dess nöjer jag mig med att fånga så många moment med Kenzo som möjligt under hans uppväxt. Han älskar att gå på promenader och ibland är han på utflykt med sin farmor på kolonilotten. Ha det fint!
/Stephanie

Nu är tävlingen avgjord och en vinnare utsedd:

Vinnare i Årets sommarbild 2020

Grattis Stephanie Lindgren som tog vinnarbilden på katten Kenzo!

Nära 100 bilder skickades in till Huddinge Centrums fototävling Årets sommarbild. Varje vecka har en lycklig vinnare utsetts och belönats med presentkort på 1 000 kr i valfri butik.

Vinnare blev de bilder som på ett somrigt och glatt sätt fångat årets sommar, säger juryn.

Bland alla bilder som kommit in har juryn nu valt ut årets vinnare. En stämningsfull bild med ett härligt lugn, lite som sommaren varit för många av oss i år. Stephanie Lindgrens fina bild på katten Kenzo har ett skönt lugn och vackra färger som biter sig fast. Värmen hos katten Kenzo, lite svala regndroppar på fönsterglaset och en kvällshimmel som lovar vackert väder nästa dag får juryn att hänga kvar med blicken extra länge.

Kompositionen är superfin med ett perspektiv som knyter an till sköna hem, vackra sommarkvällar och boendemiljö. Vi tycker det är n riktigt fin bild som ska belönas med äran Årets sommarbild och ett presentkort på 5 000 kr. Vi har också en överraskning som överlämnas till fotografen inom kort.

Här kan du hitta samtliga tävlande bidrag:

https://www.facebook.com/events/276672223455141/

Vi tackar alla deltagare för fina inskickade bilder!

 

Tävlingsregler

Ta en bild med din mobil/kamera och tävla om presentkort till någon av Huddinge Centrums butiker. Varje vecka publicerar Huddinge Centrum veckans tema på Facebook. Du tar en bild i färg/svartvitt som utstrålar sommarkänsla gärna i kombination med någon form av mänsklig närvaro.


Så här fungerar det

Varje vecka presenterar Huddinge Centrum ett tema på Facebook, t ex ”Sommarhäng”. Du skickar din bild till info@huddingecentrum.se med en glad text om varför du tagit bilden. Vi vill gärna att du skickar din bild i bra upplösning/bildkvalitet. På grund av GDPR måste vi säkerställa att bilderna inte innehåller personer som inte godkänt publicering. Vi behöver också ha din tillåtelse att publicera bilden. Skriv under blanketten och skicka till info@huddingecentrum.se samtidigt som du skickar in bilden.

Under veckan publicerar Huddinge Centrum smakprov på inskickade bilder på Facebook och i slutet av varje vecka utser vi veckans vinnare.

 

Vinnare och priser

Vinnaren presenteras på måndagar och får 1 st presentkort á 1 000 kr i valfri Huddinge Centrum-butik. Varje vinnarbild går dessutom vidare till finalveckan då Årets sommarbild utses. Årets sommarbild erhåller presentkort i valfri Huddinge Centrum-butik för 5 000 kr.

Huddinge Centrum kontaktar veckans vinnare som väljer valfri butik där hen vill ha sitt presentkort (en och samma butik för presentkortsbeloppet). Priset överlämnas personligen eller med post enligt överenskommelse med vinnaren.

Så här tävlar du

  • Ta en bild på veckans tema

  • Du som tävlar ska ha fyllt minst 15 år

  • Endast en bild per tävlande/vecka

  • Du kan endast vinna veckopriset 1 gång

  • Skicka din bild till info@huddingecentrum.se (ange namn och kontaktuppgifter). Glöm inte fylla i och skriva under blanketten som godkänner samtycke från eventuella personer på bilden.

  • Håll utkik på Huddinge Centrums Facebooksida under veckan

Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

OBS! Tänk på att eventuella personer på bilden måste godkänna att bilden är med i tävlingen. Utan godkännande kan vi inte publicera dina bilder.