Stäng

I DINA KVARTER 2020

Huddinge Centrum är en plats fylld av liv och rörelse året om. Här får du träffa kända såväl som okända ansikten som ger dig en inblick i deras vardag. Välkommen hit och dela din vardag med oss!

APRIL

Att få träffa så många olika människor i mitt jobb är jätteroligt, men också en utmaning. Ofta ska våra kunder ut och resa, och det är spännande att få höra om deras resplaner. Men sen är det många som vill ha en väska till skolan eller jobbet också. Det blir även att jag köper en del väskor till mig själv, men ändå inte överdrivet många, vilket man kanske kan tro med tanke på mitt jobb! I framtiden skulle jag vilja göra en roadtrip i USA och upptäcka olika platser – det finns så mycket att se där!

Eloise Nordeman, butikschef på Accent i Huddinge centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/531894161048332/

MARS 2020

För mig handlar matlagning om känsla och fantasi – att man har kunskapen att kombinera råvaror av hög kvalitet till utsökta rätter. Och det är precis vad vi har gjort på Casa Buongiorno de senaste 20 åren.
Jag älskar att laga mat och att ge våra gäster god service och en smakupplevelse att minnas. Vi har väldigt många återkommande gäster och för mig är det ett kvitto på att det vi gör uppskattas hos människorna i Huddinge.

Chico Köprucu, restaurang Casa Buongiorno i Huddinge centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/533773317324564/

FEBRUARI 2020

Min dotter är allergisk mot hundar och jag är allergisk mot katter,
så det var naturligt för oss att skaffa reptiler. Det är trevliga
husdjur – utan päls! Man behöver inte mata ormarna mer än en
gång i månaden, så de är dessutom ganska lätta att sköta om.
Jag hade aldrig haft reptiler innan jag träffade min man, men vi
älskar djur båda två och nu har vi tre ormar, en spindel, en skorpion och två ödlor.

Sara Syrén, djurälskare och stamkund på Huddinge Zoo i Huddinge Centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/220915629087933/

DECEMBER

Huddinge Centrum har en väldigt familjär känsla över sig. Man kan stå här bakom kassan och vinka på folk som går förbi flera gånger per dag, det känns väldigt trevligt. Många här i Huddinge känner oss som ”gamla Gallerix”, vilket vi hette innan vi tog vårat nuvarande namn Arti.Zen. Nu har vi hållit till i samma lokal i Huddinge centrum i 23 år.

Hos oss hittar du ramar, gratulationskort, bilder, tavlor och dekorationsprylar för alla smaker. Just nu har vi även fyllt på sortimentet med extra julsaker. Om du inte skulle hitta ett motiv du gillar bland våra posters så kan du ta med dig dina egna bilder och få dem utskrivna i proffskvalitet på vår storbildsskrivare. Som pricken över i kan du dessutom få dina bilder inramade i vår egen ramverkstad. Välkommen in!

Per Gundlach, Arti.Zen Huddinge centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/472158340077966/

 

NOVEMBER

Mold Eco är butiken för dig som vill shoppa med ett grönt samvete – vårt koncept är att ha fokus på hållbarhet och att produkterna vi säljer ska ha gjort ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Att bidra till en hållbar miljö ser vi som en självklarhet, och det är något som vi brinner starkt för. Detta återspeglas i butikens sortiment där du hittar bland annat plastfria leksaker, keramik från lokala hantverkare, inred-ningsprylar av återvunnet material och mycket mer! Och du har väl inte missat att vi har en frisörsalong i lokalen intill? 

Emma Lindtrup, Mold

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/1040965139601100/

SEPTEMBER

Jag har jobbat inom detaljhandeln i 30 år, och här i Huddinge har jag varit sedan januari i år. Innan dess så var jag butikschef i Skärholmen under tolv år. Det är så härligt att arbeta i en butik som denna, som ligger i ett centrum utomhus, jag trivs jättebra här. Vi får in så fint ljus plus att man kan gå ut och ta en nypa luft ibland. Sen är jobbet i butiken mycket omväxlande – men det går fort! Man får vara lite extra snabb när det är mycket kunder. Förutom att sälja klockor och utföra service och batteribyten så säljer vi även mycket hårtillbehör som tofsar och spännen.

Katarina Larsson, butikschef på Ur & Penn i Huddinge centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/2775852485800537/

AUGUSTI

Jag var anställd på ett sushiställe inne i stan förut och det var där jag lärde mig. I början var det svårt, speciellt att skära laxen. Det tog nog tre månader innan jag lärde mig att skära rätt. Efter ett tag ville jag utmana mig själv och starta ett eget ställe och en kompis tipsade mig om en lokal i Huddinge Centrum. Nu har vi både stammisar och nya kunder som kommer hela tiden. Att driva restaurang är väldigt stressigt, men alla som jobbar här är väldigt koncentrerade och duktiga på att samarbeta. Nu står jag själv inte längre i köket så ofta, men då och då hoppar jag in. Ibland kan jag sakna det!

Emma Yang, driver Mango Sushi och Thai i Huddinge Centrum

Se filmen: https://www.facebook.com/huddingecentrum/videos/401606243882166/

JUNI

Jag och brorsan har haft den här salongen nu i minst tio år. I början var jag anställd som frisör innan vi tog över, så jag har jobbat här i femton år. Det går bra att jobba med min bror. Vi samarbetar och är ett bra team, det är ju ett familjeföretag. Som frisör kan man aldrig riktigt ha en dålig dag och stå och sura på jobbet, man måste hela tiden vara social och trevlig och prata med kunderna. Man får ju veta väldigt mycket om sina kunder och stammisarna lär man ju känna väldigt bra. Folk i Huddinge är väldigt trevliga att jobba med och de är jordnära och inte alls snobbiga eller otrevliga. Jag har några trogna kunder från femton år tillbaka, trots att jag har varit mammaledig tre gånger. Men de har kommit tillbaka till mig.

SANDRELLA IBRAHIM, FRISÖR PÅ SJÖDALSSALONGEN

Se filmen (FB)

MAJ

Det bästa med att ha en barnbutik är alla kunder. Huddinge har ett väldigt trevligt
centrum som är lagom stort, så man kommer kunderna nära. Vi har ju varit här i nio
år, så vi har ju verkligen fått följa dem och vi har blivit som en liten familj. Folk blir
gravida, får barn, barnen får syskon, någon blir mormor eller farmor. Här händer det
bara positiva saker. Leksaker är nytt hos oss sen vi flyttade till den nya lokalen, tidigare
hade vi bara barnkläder. Men leksaker har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har alltid
tyckt att det har varit roligt. Det är viktigt att ha sitt barnasinne kvar!

ARJA HERMANSSON, ÄGARE AV BARNBUTIKEN FILIOLI I HUDDINGE CENTRUM

MARS

Många har en fördom om att vegansk mat bara är en gurka och quinoa. Vi gör all
mat själva här och vill att folk ska se att det är en hel måltid med goda smaker som
man blir mätt av. Men också att folk ska inspireras och känna att det här kan jag
faktiskt göra hemma själv. Huddinge Centrum ville ha något fräscht och hippt och
nu är det är ganska exakt två år sedan vi kollade på lokalen för första gången. Det
kändes naturligt att öppna här i Huddinge, för jag är ju härifrån. Jag har varit föräldraledig i det här
centrumet och jag har vuxit upp här och då ser man ju vad som kanske saknas. Jag tänker att om
jag behöver något, så måste det finnas fler som känner likadant.

MIRIAM ANDERSSON, ÄGARE AV RÅ OCH SÅ I HUDDINGE CENTRUM

Se filmen (FB)

DECEMBER

Kring jul så är det galet, hysteriskt och fruktansvärt roligt här. Ju närmare julafton vi kommer, desto högre tempo är det. De sista dagarna är det knappt så man kommer in i butiken för folk ska köpa presenter och delikatesser till julbordet. Men på något sätt verkar alla kunna gå ned i varv när de kommer till oss och de kan gå runt och titta bland hyllorna och få några idéer när de väntar på sin tur. Man blir ju lite nördig också när man håller på med sånt här och det finns saker man verkligen kan längta efter när det är jul. Som att Stiltonosten och de goda Cheddarostarna kommer. Det är mycket gott att se fram mot och det är verkligen som en liten tomteverkstad här från morgon till kväll.

Lottie Jirhage, ägare av Delikatessboden i Huddinge centrum

Se filmen (FB)

NOVEMBER

Jag gillar Huddinge Centrum kring jul. Butikerna gör så fint i sina skyltfönster, människor
tänder ljus i lägenheterna. Jag gillar det traditionella sättet att julskylta med granris, glitter och
ljus, märkeskläder och jul. November är så mörk innan snön kommer, vi behöver det ljusa
och glada. Människor blir gladare när julstämningen rullar in. Det är roligt med julmarknaden
med allt julpynt, julgodis, julmat och allt möjligt. Jag vill gärna ha fler mysiga aktiviteter för att
höja stämningen ännu mer. Kulturskolans Luciatåg är alltid populärt och vackert!

CHRISTIAN HADODO, BUTIKSÄGARE COLLECTION OF BRANDS I HUDDINGE CENTRUM

Se filmen (FB)

OKTOBER

Vi öppnade i Huddinge i september 1995. Då jag var med och öppnade butiken och det var jättekul. Jag var här i drygt tre år, men så fick jag chansen att komma till Twilfits största butik i Gallerian inne i stan och jag ville anta den utmaningen. Det var en jättestor skillnad för det är ju lite speciellt med Huddinge i och med att det är ett utomhuscentrum. Det blir mycket mer levande tycker jag än när man jobbar inomhus. Jag kom tillbaka hit för två år sedan och det kändes naturligt. Kunderna är fantastiska och centrumet har inte förändrats jättemycket, men när jag jobbade här sist var jag ju ung och hade inga barn. Nu är jag lite äldre och har ett vuxet barn, så den största förändringen är nog min egen.

Anna Jannerstad, butikschef på Twilfit i Huddinge centrum

Se filmen (FB)

SEPTEMBER

Huddinge centrum är för mig ett trevligt, litet gemytligt centrum. Det florerar mycket folk här och det blir en naturlig mötesplats för folk som passerar från pendeln. Jag har jobbat i lite olika centrum och jag upplever att folk här är glada över att det finns ett bra utbud och gärna gynnar sitt lokala centrum. Man borde ta vara på det mer och skapa en ännu mer mysig torgkänsla, lite mer levande på eftermiddagar och kvällar. Människorna här vill prata, umgås och träffas och vi har många stammisar som kommer in till oss. Vi som jobbar i Huddinge centrum ska vara bra ambassadörer, så att folk ska känna sig välkomna och trygga här och vilja komma tillbaka.

Paulina Helje, butiksansvarig Skoman i Huddinge centrum

Se filmen (FB)

 

 

AUGUSTI

Att läsa är ju nyckeln till allt och det viktiga är att man läser. Det har jag sagt till mina
barn också, det spelar ingen roll vad det är, läs serietidningar om det är det ni gillar,
läs reglerna till ett spel, det är helt okej! Huvudsaken är att de läser. Vad du än gör i livet
så måste du kunna läsa. Kör du bil så måste du läsa på vägskyltar och ska du handla
så måste du kunna läsa på förpackningar. Det är grunden för att kunna lära sig någonting och man
utvecklar sitt ordförråd och tränar upp hjärnan. För mig är det nog lite meditativt med läsning, det
är så jag kopplar av. Du upplever en helt ny värld när du öppnar en bok. Du kan resa till Paris, till
en fantasivärld eller tillbaka i tiden. Man får uppleva någonting annat och det är så häftigt.

Malin Sjödin, jobbar på Akademibokhandeln i Huddinge Centrum

Se filmen (FB)

JUNI

Izabella: Jag gillar att det är en individuell sport och att man får stå för det man gör själv. Misslyckas jag är det bara mig det faller på, inte ett helt lag. Det ger mindre press.

Marion: Mitt främsta mål är att hålla mig skadefri, men också att kunna tävla för Sverige. Men det handlar om mer än att bara ha drömmar. Sömnen, kosten och skolan ska också gå ihop.

Izabella: Det kan bli mycket att hinna med när man går i skolan också, men man ser inte träningen som ett måste eller en läxa. Vi gör det ju för att vi tycker att det är kul.

Vendela: Ibland går det upp och ned, men känslan när man sen tar ett personbästa och landar i mattan och ribban ligger kvar. Det går inte att beskriva, det är lyckorus.

Vendela Einberg, 15 år, Marion Sackey-Mensah, 19 år, Izabella Ripsweden, 18 år, friidrottar i Huddinge AIS

Se filmen (FB)

MAJ

Det är roligt nu när våren börjar och man får bulla upp med alla färger och alla olika sorters blommor. Beroende på säsong har jag mellan 300 och 400 sorter, men mina favoriter är liljor och pelargoner. Jag har stått här på torget i Huddinge centrum i 30 år och vi är ju en färgklick. Det ser nästan ut som en öken efter att vi stängt på kvällarna, haha. Folk tycker att det är jättetrevligt med blommorna på torget och de säger att de är glada att jag står här. Det är alltid roligt att höra. Man känner de flesta och många kommer varje dag och köper en liten blomma. Det är många äldre, men det har också blivit allt fler yngre med barnvagn som kommer förbi och det är jätteroligt.

Johan Skagmark, säljer blommor på Sjödalstorget

Se filmen (FB)

APRIL

Drömmar handlar om att lära sig att uppnå något. En del av mina elever här på Kulturskolan i Huddinge Centrum drömmer om ett liv eller en karriär som musiker, men jag har också de som vill jobba med något helt annat. Det viktiga för dem är inte att spela trummor, utan att de får lära sig att de kan uppnå något om de vill och försöker. Kanske blir det en karriär eller livsstil, eller så stannar det som en hobby. För många är det en möjlighet att lära sig något om sig själv. Jag känner mig ödmjuk inför att få vara med i den processen hos en ung människa, det känns häftigt när de ger mig det förtroendet.

Fredric Käld, slagverkspedagog och coach på Kulturskolan i Huddinge Centrum

Se filmen (FB)

MARS

När vi började 2015 var det väldigt kaotiskt med 30 barn i olika åldrar, men nu har vi en grupp på 7- och 8-åringar som kommer en gång i veckan. Har man en vettig fritidsaktivitet så gör man inte annat bus och känner man varandra genom handbollen så bråkar man inte med varandra. Det är jätteviktigt att få känna att man kan vara stolt över att få tillhöra något och målet är att barnen ska få en chans att röra på sig, träffa nya kompisar och umgås i grupp. Det finns så många häftiga ungar som är värda det här. Det är ballt att spela handboll.

Maria Bresell, 50 år, leder ett integrationsprojekt inom Huddinge handboll

Se filmen (FB)

JANUARI 2018


Jag är förvånad över att jag har så många kompisar som inte alls förstår hur man tar hand om sig själv och sin hälsa. Det absolut bästa och enklaste tipset är att börja med en vettig frukost och allsidig kost med protein, grönt och fibrer. Jag äter fisk säkert sex dagar i veckan. Vi bör bli mer hälsosamma 2018, det är väldigt enkelt och vi kommer må så mycket bättre. Äter vi rätt mat orkar vi mer både fysiskt och psykiskt. Ibland kan man behöva lite extra hjälp av någon vitamin eller mineral som en liten försäkring. Det är ta mig tusan mitt stora mål i år, att alla som inte varit inne hos oss tidigare ska våga gå in och upptäcka att det inte är så konstigt att be om råd.

Rikard Furusten, VD Life Hälsa för alla i Huddinge Centrum

Se filmen (FB)

I DINA KVARTER 2017: Vi är Huddinge Centrum

Hej alla, under 2017 har vi låtit helt vanliga Huddingebor, och några butiksägare, synas i Huddinge Centrums marknadsföring. Många av er känner säkert igen personer från olika sammanhang, andra är kanske okända men ändå bekanta på något vis. Och det är precis så vi vill ha det, det välkända och trygga bredvid det nya som gör oss nyfikna på att veta mer.
Vi vill höra era berättelser, era historier. Huddinge Centrum är vår mötesplats där alla, oavsett hudfärg, kön eller skostorlek träffas för att gå på date, luncha, köpa presenter, laga tänder och lösa vardagliga situationer. Tack för att ni delat med er av er vardag, utan er är inte Huddinge Centrum den hjärtliga mötesplats vi strävar efter att vara. Vi ses igen i dina kvarter!

DECEMBER 


Huddinge Centrum önskar ett gott nytt 2018.

NOVEMBER 

Malin: Jag kom hem från jobbet som vanligt och tyckte de betedde sig så konstigt. Han satte mig vid köksbordet med en ögonbindel.

Carl-Johan: Jag hade blommor och choklad och gick ned på knä och bad henne ta av ögonbindeln. 

Malin: Det fanns inte en tanke på att han skulle fria. Jag trodde han hade köpt tapeter till sovrummet! 

Carl-Johan: I helgen har vi lånat min farfars sommarställe och ska åka ut dit och ta på oss ringarna. 

Malin: Det är där vi ska gifta oss sen också, det ligger precis vid vattnet med egen brygga så vi tänkte att vi kan komma med båt och att alla står där och väntar på oss. Han är väldigt romantisk den här mannen.


Malin Wieslander, Carl-Johan Kinnbo och Julia Wieslander, provar ringar på Huddinge guldsmedja

OKTOBER


I högstadiet valde jag musik och produktion som inriktning och då hade vi lektioner på Huset. När jag och en kompis hörde att det fanns studio här ville vi spela in en låt. Sen dess har jag fortsatt att komma hit och min röst har verkligen utvecklats av det. Alla här är sjukt duktiga på musik och har lärt mig massor och tränat på tonarter och gehör med mig. Jag försöker vara här så ofta som möjligt och sjunger och spelar in, det blir väl två tre gånger i veckan. Jag kommer absolut fortsätta med musiken. Även om det inte är det yrket jag vill satsa på kommer jag alltid ha det på sidan av. Här på Huset mår jag verkligen bra för här kan man alltid vara sig själv. Speciellt i min ålder är det är inte många ställen där man vågar vara det, men här ser personalen alla på samma sätt.

Daniella Kourie, 16, hänger på Huset i Huddinge

SEPTEMBER


Jag köper nog något här i centrum varje dag faktiskt och jag gör det mesta av min handling här. Att gå och handla mat direkt efter att jag slutat tycker jag är jobbigt, det är rätt mycket kaos när alla är där och det är kö. Så jag smiter i väg på lunchen i stället när det är lugnare. Det är ju så enkelt och nära och alltid finns det något på extrapris som man kan hamstra upp med. Storhandling inför helgerna tar jag oftast på dagtid på torsdag eller fredag. Även om det är ett ganska litet centrum så finns det många bra butiker här. Flera klädbutiker, Systembolaget, apotek, vårdcentral och tandläkare. Allt ligger runt knuten. Vi går ofta runt här, jag och mina kollegor. Alltid hittar man något roligt.

Nina Lindblom, 46, arbetar i Huddinge Centrum

 

 

 

AUGUSTI


Jag har haft affären i 23 år och nu är det jag och Mathias som jobbar här. Nästan alla som kommer in hit har en berättelse. De berättar hur de i sin tur började spela, vad de har ägt för gitarrer och vilka dumheter de gjort, som att sälja en gitarr som skulle vara värd en slant i dag. Det är bara glada människor. Musiklivet här i Huddinge är väldigt aktivt och vi har många bra band som spelar på uteställena på helgerna. Vi har flera etablerade musiker härifrån och de kommer in ibland och handlar. Man blir ju kompis med alla, inte bara de som har band, utan även vanliga människor som kommer in till butiken.

Britt Sundvall, 67, äger Huddinge Musik

JULI


Jag har jobbat inom kulturbranschen i hela mitt liv. Skrivit kokböcker, varit matskribent, kock och musiker. Så när vi serverade vår första lunch på Folkes i januari 2012 så kändes det helt rätt. Vår marknadsföring har varit mun till mun-metoden och då kommer det nya, nyfikna och hungriga människor till restaurangen. Vi är helt enkelt intresserade av matlagning och gör allt själva. Halvfabrikat kommer inte ens in genom dörren. Man bryr sig om hur maten presenteras på tallriken och vad gästerna tycker. Det här huset är inte bara en restaurang, vi har också föreningsliv och konserter på kvällarna. Här finns allt från bra jazz till konstutställningar. Kreativiteten spirar helt enkelt i Huddinge Centrum.

Tobias Holmberg, 40, VD för Folkes Bistro i Huddinge Centrum

JUNI

 

Huddinge var ett samhälle i Stockholms skugga när jag var grabb. Vi hade inte mycket kultur här, egentligen bara matinéföreställningarna för 65 öre på söndagar. Andra aktiviter fixade vi själva, som löpartävlingar runt kvarteret. På vintrarna tog jag moppen – med skridskorna på mig – för att spela hockey i Snättringe. Det fanns några småaffärer runt om i Huddinge som sålde livsmedel, men annars var det Huddinge Centrum som gällde. Där låg alla butiker i en barackbyggnad som kallades ”liggande skyskrapan” eftersom den var så avlång. Jag är glad att de inte byggde ett innecentrum när de byggde om. De öppna torgen och gatorna som är nu ger en trevlig känsla och en fin stadsbild att gå i.

Gunnar Viktorsson, 74, uppvuxen i Huddinge

 

MAJ


Magnus:
Måndag är enda dagen då vi inte har något inbokat på hela veckan. Annars har barnen dans, simning, ridning eller friidrott. 

Hanne: Vi jobbar ganska mycket och sen ska vi ju försöka hinna med att träna lite själva också.

Magnus: Det blir att vi hämtar barnen efter skolan, äter sen middag och sen är det bara att gå och lägga sig. Ibland ställer det så klart till sig. Det är tyvärr ganska sällan vi äter middag ihop, men fredagarna har vi alltid tillsammans. 

Hanne: Då har vi fredagsmys i soffan, äter en god middag tillsammans och äter popcorn och ser på tv.


Hanne och Magnus Eidebo, bor i Huddinge med barnen Julia och Nora

APRIL


När jag var liten så kände vi några som spelade tvärflöjt och jag tyckte det såg så coolt ut. Första gången jag testade kändes det häftigt att hålla i instrumentet och jag fick faktiskt ljud i den. Nu har jag spelat i snart fyra år. Man kan spela typ vilken låt som helst på tvärflöjt. Waiting for love av Avicii är rolig att spela. När vi har karnevalen så går vi runt nere i centrum i ett tåg och jammar loss. Det känns så coolt när alla har lärt sig samma låt och när olika instrument spelar tillsammans. Vi har också en konsert på en av scenerna med orkestern jag spelar i. Det är alltid jättemysigt!
 

Ida Säfvestad, 11, spelar tvärflöjt i Kulturskolan Huddinge

 

MARS


Jag kliver upp klockan 6 varje morgon och går ut med mina tre hundar innan jag skjutsar mina barn till skolan. Det är tidiga morgnar men jag gillar att gå upp tidigt, annars missar man ju hela dagen. Jag har stått här länge, så jag känner igen nästan hela Huddinge. Det är ett väldigt socialt jobb och jag träffar alla sorters människor här. De är så trevliga och folk gillar mig. Jag känner mig trygg här och jag kommer stå här så länge jag kan. Huddinge är ett trevligt centrum och jag kommer sakna att stå här den dag jag slutar.

”Korv-Kalle”, 49, har sålt korv i Huddinge centrum i 6 år

februari


Att spela basket är som terapi. När jag spelar så oroar jag mig inte över någonting. Det är bara basket, jag och bollen. Jag älskar frihetskänslan det ger mig och jag har fått jättestarka vänskaper med många i laget.
 Det finns mycket gemenskap inom idrotten här i Huddinge och man lär sig om varandras bakgrunder och bryter fördomar. Sporten är ett sätt för ungdomar att träffas och göra det de älskar tillsammans även om de är olika.

Noha Berhan, 18, forward i Huddinge basket

JANUARI

 

Jag och min kompis Steffo Ekstam har hållit i det här pubquizzet på O’learys i fem säsonger nu och det är alltid hundra procent glädje! Det kommer mycket folk varje fredag och det sporrar oss att förnya och förbättra oss hela tiden. Stora sällskap bokar bord veckor i förväg och det är ett kvitto på att vi gör något bra. Det som gör mig gladast är när andra blir glada för att de vinner. Vi lottar ut en resa sista fredagen varje säsong och ringer upp vinnaren. Det är inte alltid de är här men en kväll när vi ringde upp var vinnaren på plats och vi fick vara med när han jublade när han vann en resa till Chicago. 

Sådana här evenemang är viktiga och det här är nog den enda aktivitet i Huddinge som varje vecka drar så här mycket folk. Det blir en naturlig samlingspunkt för många i området.

Palle Liukkonen, 56, håller i quiz på O’Learys i Huddinge Centrum varje fredag klockan 17:30